Najredkejši eliksir za pomlajevanje na svetu ...

... nastane iz čebeljega strupa.
Predstamo vam najbolj učinkovito 100% naravno kremo za pomlajevanje. "Naravni botox."

Bee Queen - naravna negovalna anti-aging krema

Pozdravljeni,

moje ime je Vesna, sem čebelarka iz Bele krajine. Že več let z ljubeznijo pridelujem najredkejšo učinkovino v naravi: čebelji strup.

Vsi vemo, da čebelice ob piku umrejo. No, na našem posestvu smo izpilili metodo pridobivanja njihovega strupa, ki poskrbi, da naše čebelice živijo naprej. Pridelamo ga manj kot 0,0001 kg/panj/dan. A splača se, saj je to najbolj učinkovit naravni način za pomlajevanje. Uporabljali so ga že Faraoni v Egiptu, zdaj pa ga prvič ponujamo tudi vam.

Predstavljam vam verjetno najbolj redko kremo v Sloveniji: Bee Queen kraljevsko kremo za glajenje kože. Že en nanos bo vašo kožo zgladil ter jo naredil bolj sijočo, redna uporaba pa vas bo pomladila, kot najbolj markantne kraljice iz zgodovinskih knjig.

Na tej spletni strani si preberite več o njej in o moji zgodbi in če bi rade tudi ve žarele kot kraljice, se hitro odločite za nakup. Ampak pozor, to je krema, ki bo vedno nastajala v zelo omejenih količinah in vsako leto v naših panjih pridobimo le omejeno število stekleničk, zato ne odlašajte.

Vse lepo,
Vaša čebelarka Vesna

Bee Queen krema

Bee Queen krema

Naročite kraljevsko kremo za glajenje kože iz enega najredkejših eliksirjev v naravi: BEE QUEEN z visoko vsebnostjo čebeljega strupa. Za vsak mililiter kreme, ki jo proizvedem, so potrebni vsaj trije čebelji piki.

Bee Queen anti-aging krema

KREMA BEE QUEEN IZ NARAVNEGA ČEBELJEGA STRUPA JE EDINA NARAVNA ANTI-AGEING KREMA, KI IMA RESNIČNO OPAZEN UČINEK ŽE OB PRVEM NANOSU. Njena glavna sestavina je 100% naraven čebelji strup, ki kožo napne, bistveno pospeši prekrvavitev v kapilarah, gladi gubice in ob redni uporabi preprečuje nastajanje novih. Za boljše učinkovanje so kremi dodani hialuronska kislina, ki poskrbi, da čebelji strup prodre globlje v kožo, karitejevo maslo, ki poskrbi za negovalen učinek zlasti pri zrelejši koži, ter šipkovo olje, ki je izjemen vir vitaminov A in C, ki naredita kožo bolj zdravo. Vaša koža bo z uporabo BEE QUEEN bolj žametna in mehka, ter sijoča in napeta – brez nezdrave kemije.

Bee Queen anti-aging krema
O Bee Queen kremi ...

Mnenja zadovoljnih uporabnic